•  Naslovna       •  O nama       •  Repertoar       •  Audio       •  Video       •  Galerija       •  Kontakt       •  Komentari       
Copyright © 2014 by "Dambo band"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: bgorupec@tmgrupa.hr
      Bend za: vjenčanja,
                 maturalne zabave,
             krštenja i rođendane,
          domjenke i sve ostale
      Vaše vesele događaje
duo, trio ili kvartet s pjevačicom
      Dambo band je band (duo, trio ili kvartet s pjevačicom, ) za vjenčanja, krštenja, domjenke, maturalke, gaže i sve ostale evente. Nastupamo diljem cijele Hrvatske.
      Mi smo kvalitetni i iskusni muzičari, svirali smo u velikim bendovima, pratili renomirane pjevače po cijeloj Lijepoj Našoj, kao i izvan njenih granica  ( Njemačka, Kanada, Australija...).
      Početkom 2012., obzirom na recesijsko vrijeme odlučili smo osnovati DUO, kako bi cijenom bili dostupniji, a da opet kvalitetom ostanemo na istom ili višem nivou. Po reakcijama ljudi s raznih fešta koje smo odradili (vjenčanja, krštenja, domjenci, gaže, rođendani, maturalne, penzionerske zabave, .....), možemo reći da smo u tome uspjeli.
      U proširenom sastavu nastupamo kao TRIO S MLADOM PJEVAČICOM OSEBUJNOG GLASA ili kao CIJELI BEND-kvartet zavisno o potrebi i želji organizatora događaja.
      Širokim repertoarom se prilagođavamo svakoj prigodi i publici, a on se proteže od svjetskih hitova, stranog i domaćeg pop-rocka do zabavne, evergreena, latino, zagorske, tamburaške, slavonske, prigorske, međimurske, dalmatinske, hercegovačke, kola,.... i ostale narodne muzike. Ukratko - repertoar se sastoji od domaćih i stranih pjesama različitih stilova glazbe.
      U dogovoru s Vama na upit šaljemo detaljan popis pjesama ( možete ga vidjeti u rubrici 'Repertoar'), te u suradnji s Vama definiramo repertoar i slijed događanja prema Vašim željama.
      Svaki naš angažman je novi izazov, te mu se maksimalno posvećujemo kako bi Vam osigurali vrhunsku zabavu i dobro raspoloženje svih uzvanika.
   
Pogledajte i poslušajte što vam nudimo i kontaktirajte nas za sve potrebne informacije, ili također neobavezno DOGOVORITE PROBU U NAŠIM PROSTORIJAMA, GDJE NAS MOŽETE ČUTI UŽIVO PREMA VAŠIM ŽELJAMA.

 
BOJAN GORUPEC
gitara i vokal
JASMINA
ZIMIĆ
FERENČAK
vokal
ANĐELKO PUŠIĆ
bas gitara
i vokal
DAMIR MARTINEK
klavijature,harmonika
i vokal