•  Naslovna       •  O nama       •  Repertoar       •  Audio       •  Video       •  Galerija       •  Kontakt       •  Komentari       
Copyright © 2014 by "Dambo band"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: bgorupec@tmgrupa.hr
                     Bend za: vjenčanja,
                 maturalne zabave,
             krštenja i rođendane,
          domjenke i sve ostale
      Vaše vesele događaje
duo, trio ili kvartet s pjevačicom
      Dambo band je band  za vjenčanja, krštenja, klupske svirke, domjenke, maturalke i sve ostale Vaše evente, a nastupamo diljem cijele Hrvatske.
      Kao profesionalni i iskusni muzičari, svirali smo u velikim bendovima, te pratili renomirane pjevače po cijeloj Lijepoj Našoj, kao i izvan njenih granica  ( Njemačka, Kanada, Australija...).
      Početkom 2012., obzirom na recesijsko vrijeme odlučili smo osnovati DUO, kako bi cijenom bili dostupniji, a da opet kvalitetom ostanemo na istom ili višem nivou.
      U proširenom sastavu nastupamo kao TRIO S PJEVAČICOM (koja osim što prekrasno pjeva svira violinu i ukulele) ili kao CIJELI BEND-KVARTET zavisno o potrebi i želji organizatora događaja.
      Širokim repertoarom se prilagođavamo svakoj prigodi i publici, a on se proteže od svjetskih hitova, stranog i domaćeg pop-rocka do zabavne, evergreena, latino, zagorske, tamburaške, slavonske, prigorske, međimurske, dalmatinske, hercegovačke, kola,.... i ostale narodne muzike. Ukratko - repertoar se sastoji od domaćih i stranih pjesama različitih stilova glazbe.
      U dogovoru s Vama na upit šaljemo detaljan popis pjesama ( možete ga vidjeti u rubrici 'Repertoar'), te u suradnji s Vama definiramo repertoar i slijed događanja prema Vašim željama.
      Svaki naš angažman je novi izazov, te mu se maksimalno posvećujemo kako bi Vam osigurali vrhunsku zabavu i dobro raspoloženje svih uzvanika.
   
Pogledajte i poslušajte što vam nudimo i kontaktirajte nas za sve potrebne informacije, ili također neobavezno DOGOVORITE PROBU U NAŠIM PROSTORIJAMA, GDJE NAS MOŽETE ČUTI UŽIVO PREMA VAŠIM ŽELJAMA.

 
BOJAN
gitara,vokal
DANIJELA
vokal,violina,ukulele
ANĐELKO
bas gitara,usna harmonika,vokal
DAMIR
klavijature,harmonika,
vokal


                                                 Kako je sve počelo ?
Ljubav prema glazbi je u genima. Svaki član našeg benda ima svoju priču, a svaka je zapravo - jedna od verzija ljubavi prema
muzici. Vjerojatno je svatko od nas sreo nekoga tko uzme u ruke glazbeni instrument i počne svirati. E...tako je to i kod nas.
Danijela ...osim prekrasnog glasa koji rijetko ima neku granicu, sjedne za klavijature, uhvati ukulele i zagudi na violini.
Bojan ... uz gitaru - sjedne za klavir, a uz vrhunski vokal pjeva nema što nema
Damir ... e to je majstor, sve što ima tipke, u njegovim rukama 'radi' besprijekorno. Brine o intonaciji, ritmu, dikciji, ali na
koncu. njegov vokal je totalno 'cool'.
Anđelko... sve što je žičano, radi odlično. Njegov vokal bez problema 'skida' klapu, terce, a ako je potrebno i operu.
Što zaključiti, grupa vrhunskih muzičara s iskustvom, ljudi s puno humora, razumijevanja publike, pravih veseljaka. Do sada su
prešli sve granice, granice stranih jezika, dobne granice, granice dobrih i manje dobrih glazbenih ukusa.
Uspjevali smo dosada, uspijevamo i truditi ćemo se da i dalje zadovoljimo zahtjeve naših gostiju, a naravno i da mi uživamo u
svakom novom angažmanu.........